Instruktioner till den anmälda

Välkommen på promotion! Det utlovas en oförglömlig rad av fester, som den festliga karaktären till trots kräver en del förberedelser. Promotionen är inte endast en fest, utan också ett slags skådespel och en ritual där var och en av deltagarna har en särskild roll och kläder enligt rollen.

Var vänlig och bekanta dig i tid med hur promotionsprogrammet ser ut samt klädkoderna, särskilt om du har för avsikt att låta sy upp din klädsel inför promotionen. I promotionsvokabulären hittar du information om de olika rollerna under promotionen. Om du har frågor, vänligen bekanta dig med frågor och svar (på finska) eller kontakta promotionskommittén på adressen info@promootio2016.fi.

Betalningsinstruktioner

Mottagare: Helsingfors universitet
Kontonummer: FI22 1660 3000 0777 38
Summa: 250 € (promovend) / 200 € (träff) / 100 € (gäster som deltar i promotionsmiddagen) / 150 € (gäster som deltar i promotionsmiddagen och -bal) / 80 € (gäster som deltar i promotionsbal)
Förfallodag: 27.4.2016
Meddelande: Valtsikan promootio 2016

OBS! Promovend! Observera att du själv bör införskaffa magistersring eller doktorshatt och –värja inför promotionsakten. Tilläggsuppgifter om de ovannämnda insignierna samt var du kan köpa eller låna dem hittar du här. Kom också ihåg att fylla i dina uppgifter för matrikeln i matrikelblanketten.