Ohjeita ilmoittautuneelle

Tervetuloa promootioon! Luvassa on ikimuistoinen juhlaputki, joka vaatii kaikessa juhlallisuudessaan joitakin valmisteluja. Promootio ei ole pelkästään juhla, vaan myös eräänlainen näytelmä ja rituaali, jossa kullakin osallistujalla on tarkkaan määritelty rooli ja roolin mukaiset roolivaatteet.

Tutustuthan hyvissä ajoin promootiojuhlan kulkuun sekä pukeutumisohjeisiin etenkin, jos olet aikeissa teettää vaatetusta promootiota varten. Promootiosanastosta löydät tietoa juhlan rooleista. Mikäli kysyttävää jää, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä promootiotoimikuntaan osoitteessa info@promootio2016.fi.

Maksuohjeet

Saaja: Helsingin yliopisto
Tilinumero: FI22 1660 3000 0777 38
Määrä: 250 € (promovendit) / 200 € (avecit) / 100 € (päivälliselle osallistuvat kutsuvieraat) / 150 € (päivälliselle ja tanssiaisiin osallistuvat kutsuvieraat) / 80 € (vain tanssiaisiin osallistuvat kutsuvieraat)
Eräpäivä: 1.5.2016
Viesti: Valtsikan promootio 2016

Huom.! Promovendi! Huomioithan, että sinun tulee huolehtia maisterinsormuksen tai tohtorinhatun ja -miekan hankkimisesta promootioaktia varten. Lisätietoa em. arvomerkeistä sekä niiden ostamisesta tai lainaamisesta löydät tältä sivulta. Muistathan myös täyttää matrikkelilomakkeelle tietosi matrikkelia varten.