Juhlapuku- ja frakkitarjouksia promovendeille

Frakkipalvelu Nam tarjoaa alennuksen valtsikan promootioon osallistuville! Frakkiliivin tai kenkien vuokra on 15 € (norm 19 €), ja frakkipaketista saa -15 € alennuksen (120 €, kun normaalisti hinta on 135 €). Molemmilla frakkiliiveillä ja kengillä frakkipaketti on 150 €. Mainitse alennuksesta sovituksen yhteydessä!


Juhlamuotitalo Seremonia tarjoaa alennusta Valtsikan promootioon osallistuville! Naisten normaalihintaiset myytävät mustat ja värilliset iltapuvut -20%, ja miesten myyntituotteet, frakit, paidat, liivit, kengät, asusteet, -10%. Mainitse alennuksesta sovituksen yhteydessä. Seremoniasta löytyy myös vuokrattavia promootiopukuja sekä miehille että naisille. Ajanvarausta ei tarvita.


Stilissimassa iltapukujen loppuunmyynti, jäljellä olevat iltapuvut -65 %.


Facebookin Akateeminen juhlavaatekirppis ja Promootiot kierrättää -ryhmissä myydään, ostetaan, vaihdetaan ja lahjoitetaan promootiossa tarvittavaa tavaraa ja asusteita.


Pyykkipoika-pesulan Yrjönkadun liike tarjoaa promootioon osallistuville -10% alennuksen frakkipukujen, pukujen, iltapukujen ja leninkien pesusta. Tarjous ei koske frakkipaitoja, -liivejä tai solmioita. Tarjous on voimassa vain Yrjönkadun pisteessä.